Bel voor een afspraak phone-icon 06-23662101
leaf-icon

100% natuurlijk 

Wellness! Heerlijk ontspannen tijdens de Zouttherapie met rustgevende muziek naar eigen keuze.
box-icon

Persoonlijke aandacht

Samen bespreken we de resultaten onder het genot van een heerlijk (gratis) kopje koffie, thee of water.
lotus icon

Geen bijeffecten & verbetert de vitaliteit

Reinigt de luchtwegen en verwijdert overmatig slijm.

Halotherapie helpt bij?

Plaatje vrouwLuchtweg- en huidproblemen kunnen grote invloed hebben op je persoonlijk en maatschappelijk functioneren, én op je naaste omgeving. Vaak zijn deze klachten niet te genezen en je moet er maar het beste van maken. Medicijngebruik is dan vaak de enige remedie om je klachten enigszins te verlichten en eventuele (schadelijke) bijwerkingen neem je op de koop toe.

Natuurlijke behandelmethodes zijn nog relatief weinig bekend. Met Halotherapie bieden we je deze mogelijkheid wel. Je levenskwaliteit neemt toe omdat symptomen van luchtweg- en huidproblemen aanzienlijk verminderen en soms voor langere tijd helemaal verdwijnen. Daarnaast reinigt het zout de longen van bijwerkingen door roken en luchtvervuiling, en heeft het een positief effect op sportprestaties en de algemene gezondheid vanwege een verbeterde longfunctie.

Wat Halotherapie voor specifieke luchtweg en huidaandoeningen kan betekenen kun je hiernaast opzoeken per aandoening. Klik (<--links) op de gezochte aandoeningen en je komt direct op de specifieke pagina!


Halotherapie en luchtwegklachten

Halotherapie helpt bij aandoeningen aan de luchtwegen zoals astma, COPD, bijholteontsteking, chronische verkoudheid, hooikoorts en andere allergieën. Daarnaast verbetert de algehele gezondheid, wordt het afweersysteem versterkt en geeft het ontspanning bij stress.

Halotherapie en huidaandoeningen

Halotherapie helpt tevens bij aandoeningen aan de huid zoals psoriasis, eczeem, Acne, hooikoorts en andere allergieën. Daarnaast verbetert de algehele gezondheid, wordt het afweersysteem versterkt en geeft het ontspanning bij stress.
Bookmark and Share

© 2023 ZoutkamerZuidlaren.nl | All rights reserved |