Bel voor een afspraak phone-icon 06-23662101
Plaatje Zoutkamer Anderen zoutWij vinden het van groot belang dat onze Zoutkamer schoon en hygiënisch is en blijft. Om in een schone en rustige omgeving uw zoutsessie te ervaren zijn onderstaande huisregels van toepassing bij Zoutkamer Anderen.

Kleding
Je kunt in de Zoutkamer u kleding gewoon aanhouden. Voor tassen en waardevolle spullen zijn opbergplaatsen beschikbaar zodat deze vrij van zout blijven.

Schoenen
Het is verplicht om (voet)schoenhoezen te dragen. Schoenhoesjes worden beschikbaar gesteld door Zoutkamer Anderen. Het gebruik van schone, zelf meegebrachte, witte sokken is toegestaan.

Huid
Bij huidproblemen dienen de te behandelen lichaamsdelen in direct en open contact staan met het aerosol zout dat in de lucht wordt verspreid. Draag daarom bij uw bezoek aan de Zoutkamer gemakkelijk en losjes zittende vrijetijdskleding om zo eenvoudig de te behandelen lichaamsdelen vrij te kunnen maken van de beschermende kleding. Wij vragen vriendelijk om bij huidklachten eigen handdoeken (of badlaken) en eventueel een badjas mee te brengen om direct huidcontact met de stoelkussens te vermijden.

Comfort
In onze zoutkamer zijn comfortabele stoelen & ligbedden aanwezig zodat je optimaal kunt ontspannen. In de zoutkamer is de temperatuur zo'n 20-22 graden Celsius maar als je ontspant of in slaap valt tijdens een rustgevende sessie kun je toch (gevoelsmatig) afkoelen en is het raadzaam een plaid over je lichaam te leggen. Plaids zijn beschikbaar in de Zoutkamer.

Parfum
Ook vragen wij dringend om vooraf geen aftershave, parfum of andere geur dragende middelen te gebruiken wanneer je de Zoutkamer ingaat.

Electronica
Elektronica en (heel fijn) zout verdragen elkaar niet goed. Het advies is daarom ook om deze attributen buiten de Zoutkamer laten of met een plastic hoes te beschermen. Elektronica (telefoon, tablet, etc.) mag je 'op eigen risico' meenemen in de Zoutkamer, maar met het geluid uit! Koptelefoons zijn niet toegestaan.

 

Bookmark and Share

© 2023 ZoutkamerZuidlaren.nl | All rights reserved |